A CÉG
Cégünk az Y2000 Kft 1991-ben alakult. Egyik fő tevékenységi körünk gumiabroncsok értékesítése. Cégalapítást követően Goodyear gumiabroncsokat kezdtünk el importálni, ma is elsősorban a Goodyearhoz tartozó márkákat forgalmazzuk. A piaci követelményekhez alkalmazkodva azonban más gyártók termékeit is értékesítjük.Minden márkából széles méret ill. tipus választékkal rendelkezünk. Igy minden vásárló megtalálja a számára kedvezõ árfekvésű , megfelelõ méretű abroncsot.
TEVÉKENYSÉGEK
Másik fő tevékenységi körünk a könnyűfémkeréktárcsa importálása és árusítása ill. azok hideg javítása. Ezen belül is kiemelnénk az O.Z. könnyűfémkeréktárcsákat, melynek kizárolagos hazai forgalmazója vagyunk 1993 óta. Az O.Z. könnyűfémkeréktárcsák nem az alacsony árfekvésű kategóriába tartozik, de az egyik legjobb minőség a világon, ez bizonyítja, hogy beszállító az Indycarba ill. a Forma 1-be. O.Z. kerekekkel versenyeznek többek között a McLaren és a Williams csapatok is. Ralli sportban is kiemelkedő eredményeket érnek el O.Z. kerekekkel a versenyzők.
A MŰHELY
Jól felszerelt műhellyel is rendelkezésükre állunk, ahol a gumiszerelés mellett különbözõ futómû diagnosztikai és beállítási munkákat tudunk elvégezni. Jelenleg két telephelyen dolgozunk, mindkettő Cégünk tulajdonában van, közel 3000 nm alapterületen, ezért is tudunk flottákat kezelni, elektronikus nyilvántartásba rögzitjük az időszakosan nem használt gumiabroncsok tárolását, állapot felmérését.
A CÉG
Azt hisszük elsősorban kimagasló szakmai hozzáértéssel és a szolgáltatások kitünõ szinvonalával lehetett az ügyfeleket megnyerni és megtartani. Persze minden vevő a piaci törvények szerint cselekszik. A munka végzés kvalitása mellett a pénz is "nagy Úr ", ezért Mi is különbözõ akciókkal és kedvezményekkel kedveskedünk ügyfeleinknek.
Referenciák